paramotor.me

Paramotor - najnoviji i poslednji  model u ultralakim vazdušnim sportovima sa sletanjem na noge. Letelica koja će  potpuno sva i lako moći da stane u prtljažnik vašeg automobila!

To je uzbudljiv, a istovremeno je i jednostavan način da isprobate aviaciju , uz pomoć paramotora možete naučiti da letite . Na minimalnom nivou obuke za standardima u vazduhoplovstvu, vi možete uživati u neverovatnim letovimq u bilo koji miran dan .

Mali, lagan motor okreće lopatice propelera, celi uredjaj je prikopčan na leđa visećim sistemom, što vam omogućava da letite pod standardnim paraglajding krilom. Kombinacija paraglajdera sa motorom iza leđa vam omogućava da počnete sa zemlje! Brežuljci, planine, vetar, toplatna strujanja ili šlep kablovi neće vam biti potrebni. Samostalni uzleti i sletanja na noge takođe dozvoliće vam da  letite u skoro svakoj vrsti terena, na primer na mokrom pesku, visokoj  travnatoj površini, neravnostima i padinama, ili bilo gde drugde, gde avion sa točkovima ne bi  mogao da uzleti.

paramotor.me obuchenie

U proteklih 12 godina paraplanerizam se razvio u popularnu i samostalnu vrstu sporta. Ona ima korene u ZMAJARSTVU, ali konstrukcija je bez čvrstih delova, lako jenaučiti leteti na njemu, on je lagan i što je najvažnije, može da se pakuje i prevoze u rancu iza. Tokom proteklih nekoliko godina dizajn kupola je pretrpeo neverovatne promene, apsorbovao je visoke performanse i povećanu bezbednost.

Obično, paraglajderi uzleću sa brda ili planina, piloti su uvek u potrazi za uzlaznim strujanima da nastave slobodan let. Bez uzdizajućeg vazduha koji dolazi iz termalnih strujanja ili vetra, pilot će samo spusti na zemlju. Vučenje vitlom će takođe omogućiti pilotu da se popne na neko vreme, ali uzlazno strujanje treba tek da se nađe da bi održao visinu duže vreme. Sa isključenim Paramotorom vi  možete koristiti svoje krilo sa standardnim mehanizmoms i startovati  sa brda, grebena i planina, i pridružite se hiljadama ljudi,koji već uživaju u ovom unikatnom sportu u čitavom svetu.

Sa paramotorom  let može da traje onoliko koliko je potrebno , dok ne završi se gorivo!

paramotor.me polet

Paramotor to je mašina, koja zavisi u od vremenskih uslova, i letovi po jakom i u pojacanju vetrova i drugim nepovoljnim vremenskim uslovima se ne preporučuje. U mirnom danu  možete uživati u letu, uhvatiti visinu i prevazići neverovatne razdaljine pomoću Paramotora. Uzlećite i podižite se u vazduh sa ravnog komada zemlje u dužini od 20 metara, isključite motor i uživajte u letu. Motor može uključiti u letu u bilo kom trenutku i nastavi osvajanja vazdušnog prostora .

Paramotoring ili snažni paraglajding (Povered paragliding) - ovo je najpristupačniji oblik vazduhoplovstva u javnosti. Paramotor je najproduktivniji i moćan, štaviše, to je najjednostavniji i laki u ekspluataciji vazdušni motori, koji se samo mogu pronaći. Oni su čvrsti, sigurni i jednostavni u upotrebi. Nema jednostavnijeg načina za letenje nego letenje na paraglajderu, a sa dodatkom paramotora.

Nebo njie granica - to je pravac!

helix propeller

Svako može da nauči da leti Paramotorom!

paramotor obuchenie

Ipak zahtevaju minimalni nivo fizičke kondicije i mentalne svesti.

Više...

Video

Go to top