Paramotor obuka

Ipak zahtevaju minimalni nivo fizičke kondicije i mentalne svesti. Verujte, letenje je vrlo jednostavno, ali u isto vreme, ne zaboravite da vi letite avionom. Odnos pilota za bezbednost i pravilan razvoj letećim tehnika - je ključ za bezhavarijnu letnu karijeru. U avijaciji, postoji stara izreka: "Postoje stari piloti i postoje hrabri piloti, ali ne postoje stari, hrabri piloti"

Da biste započeli, morate da naučite paraglajding i postati iskusan vozač na terenu, a onda početi osvajanje Paramotora.

Da bi bezbedno i aktivno leteti paramotorom, preporučujemo da provedemo neko vreme proučavajući osnove, a onda tek počnete imat dugo i uzajamno prijateljstvo sa Paramotorom.

Uživanje od leta će trajati dugi niz godina. Na našem prvom treningu u prvi dan obuke vi ćete leteti bez motora sa brda od 200 metara visine, naučiti kako da kontrolišete jedrilicu na zemlji i u vazduhu.

Metode inflacije i kontrola krila, startne okretanja, kontrola brzine vazduha, sletanje i prizemljenje - to je sve veštine koje treba da savladate.

Nakon što savladaju osnovne veštine, vreme je da uključite motor!

Mi ćemo upoznati vas sa paramotornom elektranom: instalacije, demontaža, provere prij leta, lansiranje i start, kontrola gasa, nestanak struje, mešanje goriva, održavanje, obrtni momenti, specifične opasnosti, transport i skladištenje.

Oko nedelju dana vježbe paraglajdingom i paramotoringom i većina učenika su spremni za manje ili više dugi let na njihovom ličnom paramotoru.

Mi ćemo vas naučiti svemu što je potrebno da počnete da kontrolišite avion bezbedno i sa zadovoljstvom!

Za više informacija, uputstava i cjene, molimo vas da se obratite u naš Paraplanerni klub.

Paramotor - Vaš privatni avion!

paramotor.me - Vas privatni avion!

Paramotor - najnoviji i poslednji model u ultralakim vazdušnim sportovima sa sletanjem na noge. Letelica koja će potpuno sva i lako moći da stane u prtljažnik vašeg automobila!

Više...

Video

Go to top